Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetimi ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı bir araya geldi.

Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetimi ile makamında bir araya geldi. Salih Hızlı, Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney önderliğinde kadın meclisine yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletti. Salih Hızlı; “Sizler Akhisar Kadın Meclisi kurucuları olarak yaptığınız bu başarılı hizmetlerle yıllarca takdirle anılacaksınız.” Dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Pınar Güney yıl boyunca yapmış oldukları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Tatile giren kadın meclisi Eylül ayından itibaren yeni yıl için yapacakları projeler hakkında da bilgi verdiler. 

Kadın Meclisi aynı zamanda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde çekmiş oldukları “Benim Kadınım” adlı belgeseli Başkan Salih Hızlı’ya hediye ettiler.

Ziyaret esnasında Kadın Meclisi, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin ve Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kadın Meclisi’nin organize ettiği, çekimlerini Özge Stüdyonun, seslendirmeyi de ünlü Akhisarlı yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yaptığı “Benim Kadınım” adlı belgeseli izlediler.