Hilaliye Külliyesi Şahin Hoca Camiinde yapılan Erkek Kur’an Kursu hafızlık merasiminde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN, Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK ve Akhisar İlçe Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU birer konuşma yaptılar.

Hilaliye Eğitim Vakfı Başkanı Abdullah YILMAZ’ın da konuşma yaptığı programda ülkemizin güzel sesli hafızları Kur’an tilavetinde bulundu.

Mezun olan hafız öğrencilerin de Kur’an okuduğu program, Reisü’l Kurra Mustafa DEMİRKAN hoca efendinin duasıyla sona erdi.

Aynı saatlerde Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen Hilaliye Kız Kur’an Kursu Hafızlık İcazet Programına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN, Manisa İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Manisa İl Müftü Yardımcısı Sevinç TEPEKAYA ve Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Uzmanı Zuha Döndü SEVEN katıldılar.

Geleneksel hale gelen Hilaliye Kur’an Kursları hafızlık icazet programına çevre il ve ilçelerden daire amirleri, mezun öğrenciler, öğrenci velileri ve Kur’an sevdalılarından oluşan çok sayıda vatandaşımız iştirak etti. Hafızlar için bir bayram gününü andıran merasim sonunda katılanlara yemek ikramında bulunuldu.