Akhisarpress.com / ÖZEL - Kaz Dağlarının eteklerinin buluştuğu, Edremit körfezinin en güzel sahillerinden biri olan Heramis Termal Tatil Köyünün bulunduğu 500 metrelik kumsal bir yıl içinde “Mavi Bayrak” sahibi oldu.

Ege bölgesinin Devre Mülk olarak en iyilerinden olan Bigadiç Hera 1 ve Hera 2 olarak 10 yıla yakın bir zamandır hizmet veren Termal tesislerinin kurcuları ikinci projelerini Altınoluk Heramis Termal Tatil Köyü olarak gerçekleştiriyorlar.

Heramis Termal Tatil Köyü Satış ve Pazarlama Müdürü Arzu Şeremetli, Bigadiç Devre Mülk Termal tesislerinden sonra Heramis Termal Tatil Köyünde göreve başladığını belirterek, “ Heramis Termal Tatil Köyümüz çok kısa zamanda birinci bölümünü başarılı ile tamamladı. Bir taraftan tesislerimizi en modern şekilde düzenlerken sahilimize de Mavi Bayrak almak için her türlü girişimi yaptık. TURÇEV’in isteklerini en kısa zamanda yerine getirdik. Sadece TURÇEV’in Mavi Bayrak için olan taleplerinin yanında, özellikle müşterilerimizin ve Devre Mülk sakinlerimizin en iyi ve sağlıklı bir şekilde denizimizden faydalanmalarını amaç edindik. Ve çok kısa bir zaman diliminde Mavi Bayrağa sahip olduk. Doğanın ve plajın uygun temizlikte ve düzenli olması, can kurtaran bulundurma zorunluluğu, geri dönüşüm kutuları ve bilgilendirme panolarımız sakinlerimizi tarafından takdirle karşılanıyor. Heramis 1. Etap tesislerimiz bitirildi. Yine konuklarımızı ve Devre Mülk sakinlerimize en iyi hizmet vermek için içinde Aqua Park’ı bulanan iki etaplı Yüzme Havuzumuzda hizmete girdi. Har açıdan doğa harikası konumda olan tesislerimizi kaliteli hizmetle birleştirmeyi görev bildik.” dedi.