Akhisar Sınırlı Sorumlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı. 8 dönemdir başkanlık görevini yürüten Hasan Genli, yapılan genel kurulda 9. Başkanlık döneminde de oybirliği ile tekrar yönetim kurulu üyeleri ile birlikte göreve seçildiler.

Pandemi nedeni ile Ahmet Dutlulu Pazar yerinde yapılan Genel Kurulun Divan Başkanlığını 22,Bölge Birliği Başkanı Vekili Ali Ayan yaptı.  2197 kayıtlı ortaktan  1650 üyenin katıldığı genel kurula,  Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, Siyasi Parti temsicileri, Akhisar’daki Oda başkan ve yöneticileri,  çevre il ve ilçe Kooperatif başkanları, davetli Sivil Toplum Örgütleri ve ortaklar katıldılar.

Başkan Hasan Genli’nin açış konuşmasından sonra Gündem gereği yapılan  görüşmeler sonrası, Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu’nun konuşmalarından sonra yapılan açık oylama ile tek liste halinde seçime katılan Hasan Genli ve arkadaşları oybirliği ile tekrar seçildiler.

9. kez tekrar başkanlığa seçilen  Hasan Genli ile birlikte yönetim kurulu asil üyeliklerine, Ersan Tepeci, Mustafa Altunsun, Özay Üler, Halil Cengez seçildiler. Yedek Üyeliklere, Aykan Tanrıverdi, Mustafa Ölker, Mustafa Çağan, erkan Aşkın, HakanKocaman, Denetim Kurulu Asil üyelikleri  Sami Demirayak, Muharrem Ertaş,Yedek üyeliklere de Ekrem Okkalıoğlu ve Birkan Kıyak getirildiler.