Manisa il merkezinde 13 yıldır hizmet vermekte olan Evrensel Özel Güvenlik Eğitim-Öğretim Kurumu’nun nitelikli güvenlik personeli yetiştirecek özel güvenlik okulu Akhisar’da açıldı.

İçişleri Bakanlığı onaylı Özel Güvenlik Faaliyet İzin belgesini alarak 1 Mayıs 2017 tarihinde açılan özel eğitim kurumu, Akhisar’daki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, özel şirketlerde giderek yaygınlaşan özel güvenlik personeli ihtiyacını karşılamak için, “Has Evrensel Güvenlik Eğitim-Öğretim Kurumu” adıyla hizmet verecek.

Silahlı-Silahsız Temel Eğitim ve Yenileme Eğitimi fırsatı sunulan Özel Güvenlik kursunda, uzman kadrolar tarafından verilecek eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar Güvenlik Kimlik Kartı almaya hak kazanacak.

Konu hakkında açıklama yapan Has Evrensel Güvenlik Eğitim-Öğretim Kurumu Müdürü Ali Aktaş;
“13 yıldır Manisa’da faaliyetlerini başarıyla sürdüren Evrensel Özel Güvenlik Eğitim-Öğretim Kurumu olarak bu bölgede, Özel Akhisar Hastanesi, Akhisar Belediyespor Tesisleri, Akhisar Belediyespor Maçları, Akhisar OSB Bölge Müdürlüğü gibi Akhisar’daki birçok kamu ve özel sektör kuruluşunun güvenlik hizmetlerini yönetip, güvenlik personeli alanında istihdam yaratmaktayız. Özel Güvenlik alanında Akhisar’lı gençlerimizin bölgedeki iş imkânlarından faydalanmaları için “Has Evrensel Güvenlik Eğitim-Öğretim Kurumu” adıyla faaliyete başladık. Paşa Mahallesi 125 sokak bulunan Ahmet Kayalı İş Hanı’ndaki klimalı ve geniş sınıflarında projeksiyon ve en güncel eğitim materyallerini kullanarak nitelikli güvenlik personeli yetiştirmek üzere hizmet vereceğiz. Açılan ve açılacak olan kurslarımız hakkında detaylı bilgi almak isteyen gençlerimiz 0 (543) 349 72 41 numaralı cep telefonumuzdan bizlere ulaşabilirler.” dedi.