Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından hazırlanan programda, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte, Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü ile ilgili hazırlanan Şiirler ve yazılar okundu. Cumhuriyet ile ilgili Video gösterileri izletildi. 

CUMHURİYET 93 YAŞINDA

Cumhuriyet Bayramı 93. Yılında, tüm yurtta olduğu gibi Akhisar Halk Eğitim Merkezi’nde de coşkuyla kutlandı. Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin organize ettiği programda, programın sunuculuğunu KPSS Kursu Kursiyerlerinden Güngör ÖZTOP ve Hatice AYTEN yaptı.

Programda şiirler ve Cumhuriyet konulu yazıların yanı sıra video gösterimleri de izletildi. Yetiştirme ve Destekleme Kursu Kursiyerlerinden Hilal AKDUMAN’ ın günün anlam ve önemini belirten konuşması büyük beğeni topladı. Hasta Kabul Kursu Kursiyerlerinden,  Cumhuriyet Konulu yazınını okuyan Nemire YAŞAR, misafirler tarafından ilgi ile dinlendi. Bilgisayar Kursu Kursiyerlerinden Ahmet YAVÇIN ise hazırladığı videolar ile izleyenleri etkileyerek büyük alkış aldı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DE UNUTULMADI

Çok sayıda kursiyer ve vatandaşın da katıldığı gözlenen programın sonunda, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri de unutulmadı. İzleyenlere 15 Temmuz Demokrasi Marşı Videosu izletilerek o anlar adeta tekrar yaşatıldı. İzleyenlerin duygu dolu anlar yaşadığı video gösterimi sonrasında program sona erdi.