Akhisarpress.com - Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Genel Kurulu Dernek binasında yapıldı.

Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Yönetim kurulu Başkanlığına Yeniden Halil Hatip seçildi.

Genel Kurul Seçim 64 Üye bulunan ve Seçim 36 üyenin yer aldı.

Genel Kurul Seçimi Katılımcıların Saygı Duruşu ile başladı. Ardından Divan Başkanlığına Hasan Kirazoğlu, Üyeliklere Şerif Şen,Mehmet Gedik,ve Recep Şahin oy birliğiyle kabul edildi.

Devamında genel kurul da Seçime geçildi Sırasıyla Divan Heyetinin oluşturulması, Genel Kurul Toplanı Tutanaklarını imzalanmak üzere Divan Başkanlığına Yetki Verilmesi ,Yönetim kurulu Yönetim kurulu faaliyet ve Denetleme kurulu raporlarının okunması,görüşülmesi raporların ayrı ayrı ibra edilmesi, Yönetim ve denetim kurulu raporları raporları ile bilançonun ayrı ayrı aklanması 2013 yılı taslak bütçenin okunması ve görüşülüp karara bağlanması 2 yıllığına yönetim,Denetim kurulları ve federasyon delegelerinin seçimi Dilek ve Temenniler tüm maddeler oy çokluğuyla kabul edildi.

Yeniden Seçilen Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Yönetim kurulu Şu isimlerden Oluştu Başkan Halil Hatip, Üyeler Mustafa Bayraktar, Kadir Boz, Berna Şenbay , Şukufe Dutlulu, Fikret Türk, Sabri Kalender, Suudi Aslan ve Nazif Ak, dan oluştu.