Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral düzenlediği basın toplantısında Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’e teşekkür ettiğini açıkladı.

Güral; “6 Mart Pazartesi akşamı saat : 21:00 da Kırkağaç Belediye Meclis Salonunda, Kırkağaç belediye Başkanı Yaşar İsmail GEDÜZ’ ün önderliğinde yapılan toplantıya Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak , Kırkağaç Pazarında yeri olan esnaflar olarak katılım sağladık.

Perşembe günleri kurulan Kırkağaç pazarına yeni yapılacak Pazar yeri projesini anlatan Kırkağaç Belediye başkanımız Sayın Yaşar İsmail GEDÜZ biz pazarcı esnaflarının görüşlerini alarak bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlerin görüşlerini alan ve pazarcı esnaflarımızın ve Kırkağaç halkının daha iyi bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amaçlı pazaryeri projesi üreten Kırkağaç halkına yatırım yapmak isteyen, pazarcı esnafımıza daha modern, daha sağlıklı bir proje ürettiği için Kırkağaç belediye Başkanımıza Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esn9af Odası olarak Tüm Pazarcı esnafım adına teşekkür ediyorum.

Mevcut pazaryerinde peynir dükkanlarının yerini değiştirme sözünü verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.