Akhisarpress.com - Akhisar Esnaf ve Sanatlarlar Odası başkan yardımcısı Zekeriya Güneş, önümüzdeki 3-9 Şubat tariherinde yapılacak olan seçimlerde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Zekeriya Güneş, Gürbüz Emlak'ta düzenlediği basın açıklamaında; "Değerli basın mensupları bilindiği gibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, oda kurmak için yeterli çoğunluk sağlayamayan esnafların bulunduğu karma bir odadır. Odamızda kasaplar, emlakçılar, yemci ve tohumcular ve matbaacıların çoğunluğu oluşturduğu 20-25 meslek grubunun buluşmasıyla yaklaşık 50-550 kişilik güzel Akhisar'ımızdaki en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir.

03-09 Şubat'ta yapılacak olan odamızın seçimlerinde Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının başkanlığına adayım. Odamızın sorunları çoktur.Bunları gidermek herkese barışık, kavganın olmadığı, saygının, esnafın hizmetin ön planda olacağı bir oda oluşturmak için ben ve yönetim kurulundaki birbirinden değerli arkadaşlarımızla beraber odamızı layıkıyla yöneteceğimize inanıyoruz. Bu göreve talip olduk." dedi.