Akhisar’ın gözü, kulağı ve sesi olan ‘Akhisar Gündem Gazetesi’ kuruluşunun 9. Yılını döktürdüğü lokma hayrı ile kutladı. 

Yayın hayatına 2006 yılında haftalık olarak başlayan ‘Akhisar Gündem Gazetesi’ bugün doğru ve tarafsız haberciliğini, çağdaş çizgisiyle daha da ileri taşıyarak ‘Akhisarlının Gazetesi’ olmanın haklı mutluluğunu taşıyor. Kuruluşunun 9.’cu yıldönümünde döktürdüğü lokma hayrı ile okurlarıyla bir araya gelen ‘Gündem Ailesi’ gün boyu misafirlerini ağırlamanın da tatlı telaşını yaşadı. 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma Kayak Kollu ve Haber Koordinatörü Süleyman Kollu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen lokma hayrına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. İmtiyaz Sahibi Fatma Kayak Kollu yaptığı açıklamada kuruluşlarının 9. Yılını kutladıklarını ifade ederek; “Yaptığımız işin en iyisini yapmak için 9 yıl önce yola çıktı. Bugün geldiğimiz noktada bize destek olan resmi kurumlar, tüm sivil toplum kuruluşları ve Akhisarlılara teşekkür ederiz. Akhisar’da seviyeli bir gündem oluşturmak için yine şehrimizde bulunan basın mensuplarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz” dedi.

TOPLUMUMUZUN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİ OLMUŞTUR

Akhisar Gündem Gazetesi Haber Koordinatörü Süleyman Kollu ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Günümüzde ülkelerin gelişmişliği ve toplumların kalkınması ile basın özgürlüğü arasında paralellik olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. Bu nedenle kamuoyunda "dördüncü kuvvet" olarak ta algılanan basının; habercilik yaparken ilkeli, dürüst ve tarafsız olması oldukça önem arz etmektedir.

Hızla büyüyen ve gelişen Akhisar’ın gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısı azımsanmayacak derecede büyüktür. Akhisar basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir.
Bu çerçevede; Akhisar’ın gelişiminde önemli katalizör görevi gören kuruluşlardan birisi olan gazetenizin 9 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Akhisar Gündem Gazetesi toplumumuzun gözü, kulağı ve sesi olmuştur.

Bu vesileyle gazetemizin 9 Kuruluş yıldönümünü kutlar; ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim” dedi.