Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) da Nisan ayında meydana gelen Yönetim Kurulu Başkanı değişikliği dolayısıyla Akhisar Belediyesi Tekstil ve Gıda İmalatçıları Sitesi Yöneticileri Erdayıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Ziyarette Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Meclis Katip Üyesi Cengiz ÖZDEMİR hazır bulunurken, Akhisar Belediyesi Tekstil ve Gıda İmalatçıları Sitesi Başkanı İbrahim ASLAN ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk MERDE, İlhan Çolak, Orhan ÇOLAK ve Site Müdürü Mustafa SÜTÇÜ katıldılar.  

Site Başkanı Aslan ve Yönetim Kurulu, Başkan Erdayıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek site için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsettiler.

Erdayıoğlu; “Tekstil ve Gıda İmalatçıları sitesini yakından takip ettiğini, sitede bulunan üyelerin aynı zamanda ATSO üyesi olduğunu sitenin daha da gelişmesi için yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edilebileceğini söyledi. Yaptıkları çalışmalardan ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.