Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Manisa’da yaptığı bir dizi ziyaretlerin ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte Akhisar Stadyum inşaatını yerinde inceledi.

Akhisar’da yapılan stadyum inşaatını yerinde inceleyen Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk, son çalışmalar hakkında inşaatı yapan firmadan bilgiler aldı. Akhisar Belediyespor’un 3 sezondur Süper Lig’de başarılı bir grafik çizdiğinin altını çizen Türk, “inşallah yeni sezonda Akhisar Belediyesporn maçlarını yeni stadında yapacaktır. Çalışmalar hızla ilerliyor yerinde inceleme yaptık. Stadyumun mimarisini çok beğeniyorum” dedi.


Ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, makamında ağırladığı Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e günün anısına 45 numaralı sırtında “Dursun Türk” yazılı Akhisar Belediyespor forması takdim etti. Mimari yapısından teknik bilgilerine kadar stadyum ile ilgili bilgileri aktaran Belediye Başkanı Salih Hızlı; mimari yapının Akhisar’ın kültür, sosyal ve ekonomik yapısına uygun olarak tasarlandığının altını çizdi.