Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. Yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar İlçe Başkanı Murat Yavaş, Polis’in huzur ve güvenin teminatı olduğunu vurguladı.

Akhisar Gençlik Derneği ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar İlçe Başkanı Murat Yavaş Polis Günü dolayısı ile yaptığı açıklamada şunları belirtti.
“Ülkemizde, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması görevlerini üstlenmiş olan polis teşkilatımız; Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle,toplumla içiçe olmayı başararak, halkımızın da takdirini kazanmıştır. 170 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve topluma en iyi hizmeti sunma gayretiyle geliştiren Emniyet Teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda; değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancımız ve güvenimiz tamdır. 
Her geçen gün değişen hayat şartları, globalleşen dünyada kültür etkileşimlerinin ve dejenerasyonun toplumun en büyük dinamizmini oluşturan genç nüfus üzerindeki olumsuz etkilerinin önlenmesi, suç unsuruna ve zararlı alışkanlıklara götüren sebeplerin ortadan kaldırılması hususunda Türk Polis Teşkilatımızın özverili ve planlı çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Toplumun huzuru, güveni, demokratik hak ve özgürlüklerinin korunması görevinde, Polis Teşkilatımıza,halk, kurum, kuruluşlar ve STK’lar olarak gereken desteği bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak vermek durumundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle kuruluş yıldönümünde Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık, mutluluk, başarı,  gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan Emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum”