AKİMDER (Akhisar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği) ve Aklı Selim Kulübü’nün organize ettiği “Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliğine Akhisar Müftülüğü ve Millet Camii Derneği de destek oldu.

Program Abdurrahim Öz adlı gencin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Akhisar Müftüsü Yusuf EVİŞ program hakkında bilgi verip katılım sağlayanlara ve vesile olanlara teşekkürlerini iletti. Katılımın yüksek olduğu programda Akhisar’ın dört bir yanından gelen gençler cami cemaatiyle birlikte sabah namazı kıldılar. Namazın ardından kahvaltı eşliğinde sohbet edildi. 

Konu hakkında açıklama yapan AKİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Emin ALTUNKAYNAK; “Akhisar Müftümüz Yusuf EVİŞ, Millet Camii Derneği başkanı Basri BOZKUŞ, Millet Cami din görevlileri, Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, Aklı Selim Kulübü üyeleri ve dernek başkanımız Mahmut BİNAY ve  yönetim kurulu üyelerimiz Mustafa Ali AKÇA ve Basri AKGÜNEŞ başta olmak üzere destek veren ve bugün buraya gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sabah namazının huzuru, vaktin bereketi, sohbetin samimiyetiyle çok feyizli bir buluşma oldu. Gençler de, cami cemaati de son derece memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldılar. Bu sebeple Bu tür buluşmalar birlik, beraberliğimiz ve maneviyatımız acısından büyük önem arz etmektedir. Bizler de AKİMDER olarak planlamış olduğumuz programın amacına uygun şekilde gerçekleşmesinden dolayı Rabbim'ize şükrediyoruz. İnşaallah bu etkinliğimizi aylık periyodik olarak devam ettirmek istiyoruz. Nasip olursa bundan sonraki buluşmamız 13 Şubat 2016 Çiçekli Camii'nde olacaktır. Tüm halkımızı ve özellikle gençlerimizi bekliyoruz. Destek veren ve katılan herkesten Allah razı olsun.” dedi.