Türkiye Futbol adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesinin daveti ile Akhisar’a gelen  TRT Spor kanalındaki  FUTBO  ATEŞİ programı ekibi sunucusu  Tunç Elibol,  eski  hakemlerden Bünyamın Gezer, eski milli futbolculardan Oktay Derelioğlu, “Türk Futbolu’nda Akhisar” konulu söyleşiye katılmak için  Akhisar’a geldiler. Futbol Ateşi ekibinin  Akhisar’a gelişlerinde ilk olarak  Köfteci Ramiz’de  Taşkınlar konuk ettiler ve ağırladılar.
Buradaki öğle yemeğine kaymakam Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve TÜRFA şubesi başkanı Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Belediye Başkanlığının desteği ile Belediye Meclis  salonunda yapılan  söyleşiye, kaymakam Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor  başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, futbolcular ve 500 yakın sporsever katıldı. TÜFAD Şube başkanı Hüsnü Kahraman’ın  açılış konuşmasından sonra, Akhisarspor’un ilk kurcuları arasında bulunan ve 1 numaralı üyesi Yılmaz Atabarut  kulübün tarihçesi hakkında bilgi verdi.

Futbol Ateşi program sunucusu aslen Akhisarlı  olan Tunç Elibol, Bünyamin Gezer ve Oktay Derelioğlu, Akhisar Belediyespor’un  Akhisar dışından nasıl göründüğünü, futbol camiasının çok büyük bir bölümü tarafından takdirle karşılandığını, başarının, iyi bir yönetim ve çok uyumlu bir teknik ekip, bir aile gibi olan iyi niyetli futbolcuların ve özverili taraftarların geldiğini örneklerle anlattılar. Futbolseverlerden gelen soruları cevaplandırdılar. 
Söyleşide, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve kaymakam  Kaan Peker’de görüşlerini açıkladılar.

Söyleşinin bitiminde TÜRFAD Şubesinin özel plaketlerini Tunç Elibol’a  Kaymakam Kaan Peker, Oktay Derelioğlu’na Belediye Başkanı Salih Hızlı, Bünyamin Gezer’e de kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel verdi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı  Alper Ahlat, özel hediyeler, Akigolar özel plaket, TÜRFAD Yönetim kurulu üyesi Ahmet Akçalı’da çiçek verdi. Belediye Başkanı Salih Hızlı makamında yapılan sohbet toplantısı sonrası  özel şiltleri, Elibol’a Derelioğlu’na ve Gezer’e verdi. Şöhreti Akhisar’ın sınırlarını aşan Piramit Dondurma sahibi  sohbet toplantısına katılanla özel  olarak hazırlanmış dondurma ikramında bulundu.

Tunç Elibol ve Bünyamın Gezer  Sivas maçı hazırlıklarının başladığı ilk gündeki antrenmanı izlediler. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcularla  sohbet ettiler. Antrenman sonrası  Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içindeki Gölet  tesislerinde  Şehir Gazinosu işletmecisi ve Kahveciler Odası başkanı Erkin Güney Tunç elibol, Bünyamin Gezer, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’e TÜRFAD Başkan ve yönetim kurulu üyelerine ikramda bulundu.