Çağlak Festivali’nin 556. yılı etkinlikler kapsamında Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatro’da Yüzüncü Yıl Okulu öğrencilerinin hazırladığı muhteşem gece programı konuklara unutulmaz bir seyir keyfi yaşattı.

Yüzüncü Yıl Okulu Türkçe Öğretmenleri Didem Özpolat Zorlu ve Merve Sarıgül’ün sunduğu program Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Halk Oyunları Ekibi gösterileri ile başladı. Halk Oyunları gösterileri ardından Akhisar Yüzüncü Yıl Okulu Koro Grubu şef Hakan Ersoydan önderliğinde muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Koronun saz ekibinde Klavyede okul müzik öğretmeni Fevzi Dirol, Elektro Davulda müzik öğretmeni Taylan Öztürk, Perküsyonda müzisyen Çağrı Tek, Gitarda müzik öğretmeni Atakan Sözer, Bas gitarda müzisyen Caner Yiğitler, bağlamalarda müzik öğretmeni Mesut Barış ve müzisyen Soner Çetin, ney ve zurnada Cenk Toplar, kanunda okul eski öğrencilerinden Sadullah Şengüler, kemanda yine okul öğrencilerinden Osman Özdamarlar yer aldı. Gecenin sonunda dinleyicilerin keyifle izlediği konser büyük beğeni topladı.

Bu yıl 556’sı düzenlenen Çağlak Festivali etkinliklerine az sayıda vatandaşın katılması da gözlerden kaçmadı.