Akhisarpress.com

Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Akhisar Belediyespor yönetimi ve futbolcularına Erzurum’un meşhur Ayran aşı çorbası, Erzurum Çağ Kebabı ve Kadayıf Sarması tatlısı ziyafeti verildi.

Akşam yemeğinde bir araya gelen Erzurumlular Derneği ve Akhisar Belediyespor yönetim ve futbolcularına dernek başkanı İrfan Aksoy kendi elleriyle çağ kebabını keserek ikram etti.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı İrfan Aksoy; “Akhisar Belediyespor’umuza moral ve motivasyon vermek adına yönetim kurulumuz tarafından böyle bir organizasyon yapmak istedik. Öncelikle hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Bugün yemeğimizde Erzurumluların meşhur olan Ayran aşı çorbası, yöresel Erzurum Çağ Kebabı ve Kadayıf Sarması tatlısı menüsünü sizlere ikram edeceğiz. İnşallah bu yemekle birlikte, Gaziantepspor karşısında sahamızda ilk galibiyetimizi alacağınıza inanıyoruz. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız, sizlerin sonuna kadar arkanızdayız. Bizleri buraya getiren ve bu ligde oynamamızda emeği geçen tüm futbolcularımıza ve yöneticilerinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizlere güç versin, inşallah bu hafta sahamızda ilk galibiyetimizi alacaksınız.” Dedi.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten; “Akhisar’ın hocamıza ve futbolculara verdiği kredi sonsuzdur. Sizlerin kredisi çok yüksektir. Akhisar sonuna kadar sizlerin yanınızda olmaya devam edecektir. Sizler bir tarih yazdınız. Dünyada en büyük güç, atom bombasından bile kuvvetli olan güç, inançtır. Bu inançla sizlerin tarih yazmaya devam edeceğinize inanıyorum.” Dedi.

Yemekte konuşan İstişare Kurulu Başkanı Fikret Türk;” Derneğimizin düzenlediği Erzurumlular Derneğindeki çağ kebabı yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Biz bu derneği kurarken iki atmosferi çok önemsedik. Birisi fiziki atmosfer, içine gireceğimiz bir mekanın, ikincisi de kimlik ve ruh kazandırarak işlev sürdüreceğimiz bir atmosferi amaçladık. Bu mekanın yapımında belediye başkanı ve yardımcılarının bizlere çok büyük destekler verdiler. Türkiye’mize mal olmuş Gazi Nene Hatun’umuzun adını parka vermek suretiyle, bu ülkede onurumuzla, gururumuzla bağımsız yaşamamızı sağlayan Akhisar’daki şehitlerimizin ismini yazdırmakla Nene Hatun ve Şehitler parkı olarak tahsis ettiler. Bu bizim için onurların en büyüyüdür diyerek sözlerini tamamladı.

Yemekte konuşan Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu;” bu yemeği düzenleyerek bizleri de aranıza aldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz geldiğimiz günden buyana Akhisar’da dayandığımız 3-4 tane temel vardı. Biz bu temellerin çok sağlan olduğuna inandığımız için sırtımızı buraya yaslayıp çalışmaya başladık. Ufak tefek sarsıntılar yaşayabiliriz, bundan sonrada olabilir, ama biz yıkılmayacağız bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Çünkü bizim dayandığımız temel her şeyden önce inanç, bir kere inanıyoruz. İkincisi güven, bu güne kadar yönetimimiz ve bizler teknik ekip olarak bir birimize ve halkımıza inandık, güvendik ve çalışmak oldu. Sonuna kadar üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Burada herkes kendi görevini en iyi şekilde burada ortaya koymaya çalışıyoruz. Ortamımızda buna çok müsait, kimse kimseyi sıkmıyor ve rahat çalışıyoruz. En önemli şey de sevgi, biz birbirimizi seviyoruz. Bir birini seven insanların bulunduğu yerde başarı eninde sonunda gelir diyerek sözlerini tamamladı.

Yemeğe Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet, futbolcular ve Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma derneği başkanı İrfan Aksoy, yönetimi ve dernek üyeleri katıldı.