Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkan adayı Erol Boşnak, ekibiyle Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıda konuşan ATSO Başkan adayı Erol Boşnak; ‘‘Değerli arkadaşlar, Değerli ATSO meclis üyesi adayı arkadaşlarım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Kasım 2012 tarihinden itibaren, birlikte çetin ve zorlu bir mücadele içerisine girdik. Hepiniz kendi meslek guruplarında başarılı sevilen ve sayılan arkadaşlarımızsınız. Bu yarış için gerçekten çok yoğun ve üstün bir performans sergilediniz.


Bizler ne yapmak istiyoruz? Bizim diğer adaylardan farkımız ne
Bizler ortak akıl gurubuyuz. Bizler kolektif çalışmaya inanan, çağdaş, atılımcı, yenilikçi bir ekibiz.


Bizler odanın hizmet kalitesini yükseltmek için adayız. Amacımız, tüm, kurumlarla barışık bir oda yaratmak. Bunun için tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve yerel yönetimleri ziyaret ettik.


Şeffaf denetlenebilinen bir oda yaratmak için adayız.


Akhisar’ın sosyal ve ekonomik yapısını dönüştürmede önder kurum olabilmek için adayız.


Bu düşüncelerimiz anlatmak için gidilmedik ve ulaşılmadık, üye ve kurum kalmadı. Kimseyi ayağımıza çağırmadık. Bizler her üyeye ve kuruma gittik.
Hepiniz insanüstü bir çalışma sergilediniz.


Bu seçim çalışmasında yapılması gerekenleri yapmanın rahatlığı ve huzuru içerisindeyiz. Olanaklarımız çerçevesinde Arkamızdan keşke şunu da yapsaydık diyebileceğimiz bir şeyin kalmadığını sanıyorum. Hepiniz özveri ile ve inanarak çalıştınız. Birbirinize destek olarak çalıştınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Artık söz, karar ve yetki değerli üyelerimizde. Üyelerimizin ve Akhisar kamuoyunun sağduyusuna güveniyorum. Seçim sabahı sakin bir şekilde seçim alanına gideceğiz ve tüm Akhisar’a örnek olacak ve bize yakışacak bir şekilde sakin ve huzurlu bir seçim yaparak bir demokrasi sınavı vereceğiz. Çalışmalarımızın ve dik duruşumuzun olumlu sonuçlarını alacağımıza inanıyorum. Sonuçların hepimize ve tüm Akhisar’a hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkan adayı Erol Boşnak, ekibiyle Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantta toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ATSO Başkan adayı Erol Boşnak; ‘‘Değerli arkadaşlar, Değerli ATSO meclis üyesi adayı arkadaşlarım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kasım 2012 tarihinden itibaren, birlikte çetin ve zorlu bir mücadele içerisine girdik. Hepiniz kendi meslek guruplarında başarılı sevilen ve sayılan arkadaşlarımızsınız. Bu yarış için gerçekten çok yoğun ve üstün bir performans sergilediniz. Bizler ne yapmak istiyoruz? Bizim diğer adaylardan farkımız ne Bizler ortak akıl gurubuyuz. Bizler kolektif çalışmaya inanan, çağdaş, atılımcı, yenilikçi bir ekibiz. Bizler odanın hizmet kalitesini yükseltmek için adayız. Amacımız, tüm, kurumlarla barışık bir oda yaratmak. Bunun için tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve yerel yönetimleri ziyaret ettik. Şeffaf denetlenebilinen bir oda yaratmak için adayız. Akhisar’ın sosyal ve ekonomik yapısını dönüştürmede önder kurum olabilmek için adayız. Bu düşüncelerimiz anlatmak için gidilmedik ve ulaşılmadık, üye ve kurum kalmadı. Kimseyi ayağımıza çağırmadık. Bizler her üyeye ve kuruma gittik. Hepiniz insanüstü bir çalışma sergilediniz. Bu seçim çalışmasında yapılması gerekenleri yapmanın rahatlığı ve huzuru içerisindeyiz. Olanaklarımız çerçevesinde Arkamızdan keşke şunu da yapsaydık diyebileceğimiz bir şeyin kalmadığını sanıyorum. Hepiniz özveri ile ve inanarak çalıştınız. Birbirinize destek olarak çalıştınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Artık söz, karar ve yetki değerli üyelerimizde. Üyelerimizin ve Akhisar kamuoyunun sağduyusuna güveniyorum. Seçim sabahı sakin bir şekilde seçim alanına gideceğiz ve tüm Akhisar’a örnek olacak ve bize yakışacak bir şekilde sakin ve huzurlu bir seçim yaparak bir demokrasi sınavı vereceğiz. Çalışmalarımızın ve dik duruşumuzun olumlu sonuçlarını alacağımıza inanıyorum. Sonuçların hepimize ve tüm Akhisar’a hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.