Akhisarpress.com - Akhisar’da yaklaşan Ticaret Odası Seçimleri nedeni ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Boşnak önümüzdeki seçimlerde aday olacağını yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.
12 Yıldır Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aktif görevde yer alan ve aynı zamanda son 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Boşnak konuşmasında, “Bildiğiniz gibi Akhisar Ticaret ve Sanayii Odası 2200 üyesi, 10 meslek gurubu ile Akhisar'ın en büyük sivil toplum kuruluşudur.

Akhisar'ın Tüccar, işadamı ve sanayicilerinin birlikte yer aldığı Dinamik, bir yapıya sahip olan kurumumuzun Şubat Mart aylarında organ seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlere Tüm Üyelerimizin duyarlı olması ve. Seçilecek olan temsilciler konusunda seçici davranmaları gerekmektedir. Bu konuda gereken hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum.

Değerli Arkadaşlar; Uzun bir süredir Odamızın yönetim kurulunda görev yapıyorum. Bu süre içerisinde Başarılı çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Her iş yapma sürecinde olduğu gibi, Çeşitli nedenlerle! Yetemediğimiz, eksik kalan yönlerimizde olmuştur. Bu süreç içerisinde Oda çalışmalarında yetkinleştiğimize, Üyelerimizi, personelimizi iyi tanıdığımıza. Bu yapının Güçlü ve zayıf yanlarına; Mevzuatına Kısaca Kuruma vakıf olduğumuza inanıyorum. Bu İnanç ve anlayışla Arkadaşlarımızla Birlikte Akhisar Ticaret Ve sanayi odasını Yönetmek için Meclise Adayız. Ve Seçilecek Olan Yeni Meclis Bana Yönetim Kurulu Başkanlığını Tevdi Ederse Bu Görevi Yapmaya Talibim.

Ben Birlikte hareket eden, Katılımcı arkadaşların Sözcüsüyüm. İlkemiz Kolektif Çalışma ve istişaredir. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını Şehrimizin Gelişiminde Amiral Gemisi Yapmak, Tüm Kurumlarla Ve İş Dünyası İle daha Barışık Bir Oda Oluşturmak Bizim Hayalimizdir. Bu seçimlerde Bu hayalin Gerçek olacağına inanıyorum.” Dedi.