MANİSA Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Veteriner Hekim Doğan Ensivri  Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi şehitlerini anma programına katıldı. Program  sonunda TRTHABER  mikrofonunlarına konuşan  Ensivri  Demokrasiye hiç bir gücün engel olamayacağına vurgu yaptı.  

Türkiye genelinde 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimine karşı vatandaşların meydanları doldurarak demokrasi nöbeti, Manisa’da da Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. Demokrasi Nöbetine katılan MANİSA Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Veteriner Hekim Doğan Ensivri Demokrasiye hiç bir gücün engel  olamayacağını, Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin olduğunu,  Demokrasiden daha büyük  güç olmadığını aktardı.

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Veteriner Hekim Doğan Ensivri  sözlerine şöyle  devam etti;  " Bu kalabalığı  gördükten sonra  demokrasiye hiç bir güç engel olamaz  sayın liderimiz devlet Bahçeli'nin Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz  Ergün'ünde Her zaman dile getirdiği  gibi bu meydanlarda da onu görüyoruz ki Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir. Bu vesile ile Şehitlerimize öncelikle baş sağlığı Hastalarımıza bir an önce şifa diliyoruz.  Gerçekten buradaki duyguları anlatmak çok zor ama burayı teşvik eden herkes Manisa   Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cengiz Ergün de  Halkın yanında olduğunu  her zaman demokrasinin yanında olduğunu demokrasiden daha büyük bir güç olmadığını  ifade etmiştir. Bu kalabalığı gördükçe gurur duyuyoruz. Halkımız demokrasiye sahip çıkıyor. Arkamızdaki kalabalık bizi  duygulandırdı. Bu işin  siyaseti yok.  Biz Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin olduğuna inanan insanlarız.  Burada bu halkı görünce bir daha böyle bir kalkışmaya kimsenin cesaret edemeyeceğine inanıyorum" dedi.