Akhisar Ensar Vakfı düzenlediği konferansta Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak’ı konuk etti.

Akhisar Belediyesi sinema salonunda düzenlenen konferansta Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak katılanlara dini ve siyasi konularda söyleyişi gerçekleştirdi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetimi ile birlikte birçok katılımcının katıldığı konferansta Abdurrahman Dilipak Ümmetin siyaseti ve gelecek hakkında söyleyişi de bulundu. 

DEAŞ ve Suriye de yaşanan olaylara da değinen Abdurrahman Dilipak, aynı zamanda gelin kaynana konusu hakkında da düşüncelerini paylaştı.

Hz. Ali hakkında bilinin yanlışlara değinen Abdurrahman Dilipak, Peygamberimiz Hz. Muhammet (s.a.v.) efendimizin söylemlerine yer vererek katılımcıları bilgilendirdi.

Sinema salonunun tıklım tıklım dolduğu konferansta Abdurrahman Dilipak, Akhisar da bu tür bir etkinlikte bulunduğundan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Abdurrahman Dilipak kimdir?

1949 yılında Osmaniye’de doğdu. 1969'da Konya İmam-Hatip lisesinden mezun oldu. Güzel Sanatlar Akademisine girmek için resim dersleri aldı. Ancak İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Arap ve FarsFilolojisine girdi ve bu arada iki yıl okuduktan sonra İstanbul Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Halkla İlişkiler Yüksek Okuluna kaydoldu ve 1980'de bu okuldan mezun oldu. Yeni Akit Gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.