Akhisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu ve meclis üyeleri MHP İlçe Teşkilatına gelerek Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Uğurlu ve Yönetim Kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ettiler. 

Ziyaret de konuşan Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu Kent konseyi Engelliler Meclisi olarak ziyaretlerimize başladık. Hem engelliler meclisi tanıtmak hem de Akhisar’da ki Engelli vatandaşlarımızın sözcüsü olmaya geldik. Başta Bizlere Engelliler biriminin açılması konusunda söz verilmişti bu sözün arkasında durulmasını istiyoruz.

 Çünkü Akhisar’da engelli olmak çok zor en önemli sorunlarımızdan biri ulaşım, yolların bizlere uygun şekilde yapılmamış olması kısacası gölette gidemiyoruz, Devlet Hastanesine gidemiyoruz akülü araçlarımızın şarj etmek için bir şarj istasyonu yok taksi tutup gidebiliyoruz Cafe’ye gitmek istesek büyük sıkıntı engelliler için rampa hiç düşünülmemiş Adeta dilenci gibi canımız bir simit istese bile kapının önünden gecen bir kişiyi durdurup rica edip ihtiyaçlarımızı aldıra biliyoruz. Özetlemek gerekirse şehrimiz engellilerimiz için yaşanılacak bir şehir değil bu yüzden acil olarak Engelliler Birimi Açılması gerekmektedir dedi.

Ardından Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu Akhisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi ziyaretin den dolayı mutlu oldum. Engelliler birimi sözünü kim verdi bilmiyorum fakat bunun takipçisi olacağım Akhisar’da bazı cadde ve sokaklar Manisa Büyükşehir Belediyesine geçti bu dönem Akhisar adına sancılı bir dönem çünkü bazı haklarımız mahkemelik durumunda bu sıkıntı ortadan kalktığında yollarımız Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yapılandırma yapılacaktır. Bizler sizin isteklerinizi Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörümüz Doğan Ensivri yle birlikte görüşüp çözüme ulaştıracağız. Dedi.