Akhisar Kent Konseyine bağlı Engelliler Meclisi’nin organize ettiği Engellilerin farkındalığını ortaya koymak için hazırlanan yönetmenliğini Aytaç Şahin’in yaptığı  klip’in tanıtımı yapıldı. Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda düzenlenen geceyi .Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dede ve yönetim kurulu üyeleri katılan misafirleri birlikte karşıladılar.

Bu güzel geceye Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, MHP Manisa Milletvekili Adayı Osman Oktay, Siyasi Parti Temsilcileri, Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ve bir çok engelli ile ailesi katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan programda Kent Konseyi Başkanı Hüsnü Kahraman ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı konuştu. Konuşmaların ardından Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri geceye ayrı bir renk kattı.

Gecede Fotoğraf Sanatçısı Akhisarlı Tahir Ün ve Engelli Ali Var’ın eserlerinin sergilendiği salonda Daum Sendromlu Kaan Ölmezer’in harmandalı oyunu tüm misafirleri mest etti. Klip seslendirmeni Merve Atılgan Şapçılar da “Sev Kardeşim” şarkısını misafirlere canlı olarak tekrar seslendirdi. Bu güzel Klip’in yönetmenliğini Aytaç Şahin, Görüntü Yönetmenliğini Kürşat Demirhan, İşaret Dili Çevirmenliğini  Esin Günay, Aranjesini Niyazi Şahin gerçekleştirdi. Tüm konuklar klip’in sonunda emeği geçen herkesi alkışlar ile ödüllendirdi.