Akhisar Kent Konseyi Başkanı  Hüsnü Kahraman, Genel Sekreteri Nadir Güven,  Engelli Meclisi ve Kadın Meclisi  Yürütme Kurulları Belediye Meclis salonunda  yaptıkları toplantıda, iki meclisin sorunlarını tartıştılar. Engelli Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı  Yeliz Dedeoğlu, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı  Pınar Güney yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Kent Konseyi Başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman,  toplantının açış konuşmasında, her iki Engelli ve Kadın meclis yürütme  kurullarının  önemli işlere imza attıklarını belirterek, “ Yürütme kurulu başkanları Yeliz Dedeoğlu ile  Pınar Güney bizlere  yerel yönetim ve sivil toplum örgütleri ile birlikte yaptıkları projeleri  anlatırken,  Kent Konseyi meclis gurupları oluşurken  seçimlerde adeta yarışan  başta oda başkanları ve yöneticilerden  sadece   bir  başkan Hasan Ali Men arkadaşımızın aramızda olması karşısında üzgün olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim.” Dedi.

İlk olarak Engelli Meclisi Yürütme Kurulu başkanı  Yeliz Dedeoğlu, daha sonrada Kadın Meclisi yürütme kurulu başkanı Pınar Güney yaptıkları projeler ve aldıkları sonuçları anlattılar.

Kent Konseyi Başkanı  Hüsnü Kahraman ve Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men,  yürütme kurulu başkan ve üyelerine  hazırlanan  onur belgelerini verdiler.