Akhisarlı engelli genç yazar Büşragül Çelik, geçtiğimiz günlerde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsasultan  Hastanesi ortopedi bölümünde ameliyat olmuştu. 

Hastaneden taburcu olarak evine gelen genç engelli yazar Çelik’i yalnız bırakmayan Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polis memuru Sema Çakır ile birlikte Genç Yazar’ı evinde ziyaret etti.  Geçmiş olsun dileklerini ileterek çiçek takdim eden  İlçe emniyet Müdürü Engin Pınar, “Büşragül Çelik’in geçtiğimiz günlerde ameliyat olduğu haberini aldık. Biz de İlçe emniyet müdürlüğü olarak Büşragül Çelik’i   hastaneden çıktıktan sonra evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Genç Yazarımız engelli Büşragül inşallah tekrar sağlığına kavuşarak kısa sürede topluma karışacağını ümit ediyor kendisine şahsım ve İlçe emniyet müdürlüğü  teşkilatı olarak geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.” dedi. Engelli genç yazar Büşragül Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlere bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Ben geçtiğimiz hafta Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsasultan hastanesi ortopedi bölümündeki  ameliyattan sonra  taburcu olarak evimiz geldik. Ameliyatım esnasında gerek bana gerek anne ve babamı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Bu ziyaretiniz ile beni mutlu ettiniz sizlere de görevlerinizde başarılar hayırlı çalışmalar dilerim” dedi.

 İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve Toplum destekli polis memuru Sema Çakır’ı ziyaretinden dolayı Büşragül Çelik’in babası Erhan Çelik ve annesi Fadime Çelik’te teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Erhan Çelik