Akhisar’da 1 Ocak 2018 – 31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimlerinde Emin Otomotiv işletmecisi M. Emin Akarsu adaylığını açıkladı.

M. Emin Akarsu yaptığı yazılı açıklamada; “Ben M. Emin Akarsu Akhisar 1972 doğumlu lise mezunu 21 yıllık evli 19 yaşında üniversite eğitimi alan 1 kız babası Ticaret ve antrenörlük yapmakta olan bir aile babasıyım. 1994 ile 2000 yılları arasında Akhisar sanayi sitesinde FIAT Traktör özel bakım servisi işletmeciliği 2000 yılından günümüze dek Akhisar Galericiler sitesinde Emin Otomotiv’in işletmecisi olarak devam etmekteyim. 

1991 yılı Eylül ayı itibariyle Manisaspor İl Müdürlüğünce Taekwondo fahri bölge antrenörü olarak antrenörlük hayatıma başladım. 1997 yılında bölge antrenörlüğünden Akhisar Pazarcı Spor kulübü bünyesinde başlayıp 2004 yılında Akarsu Spor Kulübünü kurup yönetim kurulu başkanlığı ve antrenörlüğünü 2016 yılına kadar devam ettim ve bir yıldır Akhisar Belediyespor kulübü olarak devam etmekteyim. Şuana kadar Akhisar’da binlerce gençlerimize sosyal kimlik kazanmalarına ve disiplinli bir şekilde eğitim vererek ülkemize hayırlı bireyler yetiştirdim. Halen Türkiye’nin milli takımlarında görev yapan sporcularımızla her daim gurur duyduk ve duymaktayız. Şuanda siyah kuşak 6. Dan ve 3. Kademe antrenörüm. 

İmam Hatip Lisesi Okul Aile birliği başkan yardımcılığı siyasi parti başkan yardımcılığı ve halen oto galericiler sitesi kooperatifi yönetim kurulu görevimi sürdürmekteyim. 

1 Ocak 2018 ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olan oda başkanlıkları seçimlerinde Akhisar Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığına yeni bir yüz yeni bir ses ve genç dinamik bir kadromuzla beraber değerli üyelerimize hizmet adına yönetim kurulu başkanlığına adaylığımızı siz değerli basın mensupları huzurunda açıklamış bulunmaktayım. 

Halis bir niyetle çıkmış bulunduğumuz bu yolda Rabbim şahsıma ve yönetim kuruluma hakkaniyetle doğru ilkeli bir şekilde üyelerimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun. Başta değerli başkanım Halil İbrahim Doğan bey olmakla beraber tüm adaylarımıza başarıla dilerim.” Dedi.