Akhisar Elektrikçiler Elektronikçiler Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası bu yıl ilkini düzenlediği iftar yemeğini Gülbeyaz-ı Ziyafet restoranında gerçekleştirdi.

Üzeyir Aslan Başkanlığında bu yıl ilkkez düzenlenen iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. Esnaf Odaları başkanları ve oda üyelerinin de katılığı iftar yemeğinde semazen gösterisi de yapıldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeği ilahi eşliğinde dualar ile başladı. İftar Yemeğinin ardından konuşma yapan Akhisar Akhisar Elektrikçiler Elektronikçiler Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Üzeyir Aslan üyelere seslendi.

Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ayı olduğunu ifade eden Aslan, “ Bizler için Ramazan Ayı kardeşlik ayıdır. Yardımlaşma ve hatırlanma ayıdır. Bu nedenle bizler için 11 ay’ın sultanı olan Ramazan Ayı’nın hepiniz için hayırlı uğurlu olmasını dilerim. İftar yemeğimize katıldığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akhisar Elektrikçiler Elektronikçiler Motorcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Gültekin Dalça’yı da unutmayan oda başkanı Üzeyir Aslan, 80 yaşındaki kurucu başkana plaket armağan edip elini öptü.