Akhisarpress.com

Akhisar’a bağlı Kayalıoğlu beldesinde yaklaşık iki yıldır faaliyet gösteren EGE Tenis Akademisi 3. Bahar Tenis Turnuvası ödüllerini dağıttı. 3 kategoriden oluşan turnuvada minik kızlar, Büyük erkekler ve çiftler ödüllerini aldı.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ında katıldığı ödüle gecesi havuz başında yenilen yemek ile başladı. Yemeğin ardından Akhisar Kaymakamı Köten, konuşmasında sporun sağlığından söz etti. Köten; ” Tenis sporu sağlık için yapılan ve yarışmadan önce bireysel dostlukları geliştirmek için yapılan spor dalıdır. Bu da ilçemizin zenginliğidir. Buradan turnuvaya katılan tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, kupa ve madalya alan sporcuları da tebrik ediyorum” dedi.

Turnuvada Dereceye giren oyunculara ödülleri Kaymakamı Kamil Köten, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve ATSO Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy verdi.

1.) Deniz Uz2.) Mine Ballı3.) Nazlı AkbaşBüyük Erkekler Kategorisi1.) Mehmet Ulusoy2.) Güçlü Kındıroğlu3.) H. Cahit ElmacıErkek çiftler Kategorisi1.) H. Cahit Elmacı- İbrahim Kalpa2.) Mehmet Ulusoy-Hamza Hamzaoğlu3.) Güçlü Kındıroğlu- Mutlu Gürsoy