Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Belediye İş Sendikası tarafından düzenlenen pilav hayrına katılarak Akhisar Belediyesi çalışanları ile bir araya geldi.

Belediye çalışanları ile tek tek selamlaşan Besim Dutlulu, onlarla bir süre sohbet etti. AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel’in de katıldığı hayırda Akhisar için birlik ve beraberlik mesajı verildi.

“ALLAH İŞÇİLERİMİZİN HAYRINI KABUL ETSİN”

‘31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra kazanan Akhisar olmalı’ diyen Millet İttifakı’nın adayı Besim Dutlulu, Akhisar’ın artık hak ettiği hizmetlere kavuşması gerektiğini vurguladı. Cumhur İttifakı’nın adayı Hüseyin Eryüksel ile de karşılaşan Dutlulu, seçim çalışmalarında kendisine kolaylıklar diledi. Dutlulu yaptığı konuşmasında, “Bugün Belediye İş Sendikası tarafından Akhisar Belediyesi çalışanları için düzenlenen pilav hayrına katıldık. Öncelikle Allah hayırlarını kabul etsin diyoruz. Hüseyin Bey de aramızda. Seçim sürecinin kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yürümesini temenni ediyoruz. 31 Mart’tan sonra kazanan Akhisar olmalı. Akhisar artık hak ettiği hizmetlere kavuşmalı” diye konuştu.