Akhisar’da faaliyet gösteren ve Akhisarspor’un 2020-2021 döneminde forma sırt sponsoru olan Dutlulu Yapı, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan iddialara yanıt verdi.

Dutlulu Yapı Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Dutlulu yaptığı açıklamada; “Son günlerde şirketimize tek bir kişi tarafından, sosyal medya üzerinden düzenli saldırılar yapılmakta ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir. Bu zamana kadar, kendisini basın mensubu olarak nitelendiren ancak basın mensubu olmanın en temel gerekliliklerinden biri olan Türkçe'mizi doğru kullanabilme yeterliliğine bile sahip olmayan bu şahsa cevap verme gereği duymamıştık. Fakat son dönemde dile getirdiği asılsız iddialar bu açıklamayı yapmamızı zorunlu hale getirmiştir.

Bu şahıs, Akhisar Belediyespor’a ödediğimiz sponsorluk bedelinin 20.000 TL olduğunu belirtmiş, hatta daha da ileri giderek, bu bedelin belediye bütçesinden karşılandığını dile getirmiştir.  Şirketimizin, 2020-2021 sezonu için Akhisar Belediyespor’a ödediği sponsorluk bedeli 100.000 (Yüz bin) Türk Lirası’dır. Bu bedel şirketimiz tarafından ödenmiş ve vergiden düşülmemiştir.

Yine şehrimizin basketbol takımına 2020-2021 sezonu için ödediğimiz sponsorluk bedeli 10.000 Türk Lirası’dır. Bu bedel de yine şirketimiz tarafından ödenmiş ve vergiden düşülmemiştir.

Sponsorluk desteklerimizin yanı sıra şirketimiz bünyesinde bulunan gıda tesisimizden Akhisar Belediyesi'nin sosyal hizmetlerine ücretsiz gıda yardımlarımız sürmektedir. Yine bünyemizde yer alan ses sistemi şirketimizden belediyenin etkinlik ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanmaktadır. Bugüne kadar belediyenin kasasından şirketlerimizin kasasına 1 kuruş dahi girmemiştir; bundan sonra da girmeyecektir.

Belediyemizin dürüst çalışanlarını ve şirketimizi zan altında bırakan, yıllardır asılsız iddialarını kanıtlayamadan yalanlarına devam eden, çamur at izi kalsın mantığını gazetecilik ve hak arama sanan, bu yüzden şehrimizde kimse tarafından ciddiye alınmayan, danışmanlık için para isteyip, istediğini alamayınca belediye başkanını tehdit eden ve buna rağmen mazlumu oynayabilen bu eğitimsiz ve akli dengesi sorgulanması gereken şahsın asılsız iddialarına itimat edilmemesini kamuoyundan rica eder ve bilgilerinize sunarız.

Tüm karalamalara inat çok sevdiğimiz şehrimizin spor kulüplerine, derneklerine ve belediyesine destek olmaya var gücümüzle devam edeceğiz.” Dedi.