Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Vatandaşlarına projelerini anlatan ve vatandaşın sorunlarını dinleyen Dutlulu, Dolmadeğirmen, Aşağıdolma, Seyitahmet ve Cumhuriyet Mahallerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin dertlerini dinledi. Mahallelerdeki altyapı, yol ve çok amaçlı salon ihtiyaçlarını not alan Dutlulu, aynı zamanda askere gidecek gençlere dualar okudu.

"BU İŞ PARTİ İŞİ DEĞİL, HİZMET İŞİ"

Gezdiği mahallelerde yöre halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Dutlulu, vatandaşların şikayetlerini not alarak, göreve geldiklerinde bu şikayetlerin hepsinin giderileceğinin sözünü verdi. Sadece CHP ya da İyi Parti değil, MHP, AK Parti ve diğer tüm siyasi partilere mensup Akhisarlılara hizmet vermek için canla başla çalışacağını söyleyen Dutlulu, belediyeciliğin siyaset değil hizmet işi olduğunu vurguladı.

Dutlulu, şu ifadelere yer verdi: "Gezdiğimiz köylerde yol, altyapı ve çok amaçlı salon eksikliklerini gördük. Mahalle sakinlerimiz de bu genel olarak bu sorunlardan bahsetti. Bizim amacımız da hizmet, işimiz de hizmet. Hizmet için bu yola çıktık. Bu iş, siyaset işi, parti işi değil. Hizmet işi. Sizin neye ihtiyacınız varsa, neyden şikayetçiyseniz, bu durum bize geldiğinde biz bu sorunlara ne sırtımızı döneceğiz ne de topu Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne atacağız. O sorunların çözülmesi için çok çalışacağız. Eğer belediye başkanlığına bizleri münasip görerek oy verirseniz, sizlere söz veriyorum, pişman olmayacaksınız. Her şey daha güzel bir Akhisar için. Akhisar'a daha iyi hizmet gelmesi için artık hep beraber mücadele etmeliyiz.