Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Pazar Pazarı’nda Akhisarlılarla buluştu. 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde pazarcı esnafından destek sözü alan Dutlulu, Çarşamba ve Pazar Pazarı için oluşturdukları otopark ve pazar yerleri ile ilgili projelerinden bahsetti.

Besim Dutlulu’ya destekler gün geçtikçe artıyor. Pazar Pazarı’ndaki pazarcı esnafına ‘hayırlı işler’ dileyerek, alışveriş yapanlarla sohbet eden Dutlulu, esnafın çay davetine de katıldı. Esnafın otopark şikayetleri üzerine, Çarşamba ve Pazar Pazarı için hayata geçirecekleri otopark ve pazaryeri projeleri hakkında bilgiler veren Dutlulu, Akhisarlılara modern bir şehir inşa etme sözü verdi.

KATLI OTOPARK VE PAZARYERLERİ OLUŞTURACAĞIZ

Akhisar’daki pazaryerlerinin sorunlarına modern bir çözüm bulacağını vurgulayan Besim Dutlulu, ilçedeki Pazar yerlerini zemin altı otoparklarla destekleyeceklerini söyledi. Otoparkın üstüne yapılacak modern ve kapalı pazaryeri ile yaz kış üreticinin, pazarcının ürünlerini temiz ve düzenli bir ortamda Akhisarlılara ulaştırması sağlanırken, otopark projesi ile de Akhisar trafiğinin rahat bir nefes alacağına vurgu yaptı. Çarşamba ve Pazar pazarları için projelerinin hazır olduğunu dile getiren Dutlulu , “Çarşamba Pazarı gibi, Pazar Pazarı’nın da üstünü kapatarak, yağışlı havalarda pazarcı esnafımızın mağdur olmaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Pazaryerlerimiz için iki katlı pazaryeri projemiz var. Alt kat otopark olarak hizmet verirken üst kat ise modern bir pazaryeri olarak Akhisarlıların hizmetine sunulacak. Plan ve projelerimiz hazır. Bunlar zor şeyler değil. Yeter ki belediye bunu yapmak istesin ve bunun için mücadele etsin. Sizlerin desteğiyle bu projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Dutlulu’nun katlı otopark ve modern pazaryerleri projesi pazarcı esnafından tam destek alırken, Akhisarlı vatandaşlar da otopark sorununun ve trafik sıkışıklığının giderilmesi noktasında projenin Akhisar için çok önemli olduğunu vurguladı.

“AKHİSAR’A MODERN ÇÖZÜMLER BULACAĞIZ”

Pazaryeri projesinin detaylarını pazarcı esnafıyla iletişim kurarak şekillendireceklerini söyleyen Besim Dutlulu, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Otopark ve pazaryeri projemiz entegre şekilde işleyecek. Ne pazarcı esnafımız ne de pazaryerinin kurulduğu bölgede ikamet eden Akhisarlı vatandaşlarımız mağdur olacak. Pazarcı esnafımızla, pazarcılar odamızla oturup onların istekleri doğrultusunda projemizi şekillendireceğiz. Pazaryerlerinin sorunlarını sizlerden dinledik. Bir Akhisarlı olarak bu sorunları zaten biliyoruz. Elimizdeki imkanları etkin bir şekilde kullanacağız. Bu proje ile Akhisarlıların yıllardır mağdur olduğu bir sorun çözüme kavuşmuş olacak. Akhisar trafiğine de rahat bir nefes aldıracak bu proje bizim önceliklerimiz arasında. Bu yüzden sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var. Seçimden sonra inşallah yönetime gelirsek bu sorunlara modern bir çözüm bulacağız ve Akhisar’ımızı sizlerin desteğiyle daha da güzelleştireceğiz.”