Göreve geldiği günden beri aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. 

AVCILAR BELEDİYESİ ZİYARETİ

İstanbul’da konutların depreme karşı yenilenmesi konusunda birçok çalışmalara imza atan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi ziyaret eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve beraberinde Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Ekrem Kayserili, Akhisar Müteahhitler Derneği Başkanı Aydoğan Şirin, meclis üyesi Alper Ayan, danışman Emre Onikidal, İmar İşleri Müdürü Mehmet Çelik ile burada fikir alışverişinde bulundu. 

KAPALI SPOR SALONU ÖNERİLERİ İÇİN TBF ZİYARETİ

Akhisar’da Spor Toto Akhisar Stadı ile Akhisar Belediyesi şantiyesi arasındaki bölgeye yapılması planlanan kapalı spor salonu projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) As Başkanı Ömer Onan’ı ziyaret etti. 

EKREM İMAMOĞLU ZİYARETİ

İstanbul ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da ziyaret eden Dutlulu, özel bir sohbet gerçekleştirerek İmamoğlu’na zeytin ve zeytinyağı takdim ederek, Akhisar’a davet etti. Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek hem hayata geçirdikleri güzel hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk hem de Akhisarlı hemşehrilerimizin selamını ilettik. Bizleri misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse’yi makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Dutlulu, “Bizleri misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim.” Dedi.