Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Dernek Başkanı Abdurrahim Doğan ve yönetim kurulu üyelerine projelerini tanıttı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde daha yaşanılabilir bir Akhisar oluşturmak için destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdurrahim Doğan, 31 Mart seçimlerinde Dutlulu’ya başarılar diledi. Ziyarette konuşan Besim Dutlulu, “Akhisarlılardan çok güzel destekler alıyoruz. Güleryüzlü belediyecilik anlayışını Akhisar’da hayata geçireceğiz. Biz gönülleri kazana kazana bu seçimi de kazanacağız. İnşallah çok çalışarak bu desteklerin hakkını fazlasıyla vereceğim. Bizi destekleyen Akhisarlıları mahcup etmeyeceğim. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde Erzurumlu arkadaşlarımın desteklerini istiyorum” diye konuştu.

Dutlulu’nun projelerini dikkatle dinleyen ve başarılı projeler olduğunu söyleyen dernek üyeleri, daha sonra Dutlulu ve meclis üyesi adayları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.