Beyoba Mahallesi sakinlerine projelerini anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, daha şık, daha modern, daha gelişmiş ve daha mutlu bir Akhisar için vatandaşlardan destek istedi.

Hangi siyasi görüşten olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan her kesime eşit derecede hizmet götüreceğini söyleyen Dutlulu, göreve geldikleri andan itibaren durmadan, yılmadan çalışacaklarının sözünü verdi. 

Dutlulu, Akhisar'ı Akhisarlılar ile birlikte yönetmek istediğini söyleyerek, vatandaşın sorunlarına asla sırt çevirmeyeceğini söyledi. Dutlulu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bu seçimi bizim kazanmamız demek, Akhisar'ın kazanması demek. 15 yıldır Akhisar'ın geldiği hal ortada. Biz kimseyi eleştirmiyoruz. Herkese emekleri için Allah razı olsun diyoruz. Fakat bizim yönetmimizde belediyelerin asli görevleri olan yol, kanalizasyon, çevre düzenlemesi gibi sorunlar ile boğuşmayacaksınız. Bunları göreve gelir gelmez halletmeyi istiyoruz. Biz her zaman şunu söylüyoruz; bizim amacımız hizmet. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun Akhisar'da yaşayan herkes için canla başla çalışmak istiyoruz. Akhisar'ı daha modern bir yaşam merkezi haline getirmek istiyoruz. Bizim kalbimiz işimizde, işimiz kalbimizde. Daha şık, daha modern, daha gelişmiş ve daha mutlu bir Akhisar için sizlerden destek bekliyoruz.