Sanayi esnafının şehir ekonomisi için önemli bölgelerden biri olduğuna dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Recep Akkaya Marangozlar Sitesi esnaflarının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın bozuk yollardan şikayet etmesi üzerine Dutlulu, 31 Mart’tan sonra bozuk yolları onaracaklarının sözünü verdi.

HİZMET ÜRETECEĞİZ

İş yerlerinde sanayi esnafıyla buluşan Besim Dutlulu, vatandaşlar ve iş yeri sahipleriyle sohbet etti, görüş ve taleplerini dinledi. Akhisar’daki esnafları seçimden seçime değil sürekli ziyaret edeceklerinin altını çizen Dutlulu, “Biz, hizmet üreteceğiz.  Esnafımızın bir sorunu olduğunda onların bize gelmesini beklemeyeceğiz. Sürekli esnafımızı ziyaret ederek, onların çayını içerek, sorunları bizzat kendilerinden dinleyeceğiz” dedi.

Esnafların bozuk yollardan şikayet etmesi üzerine konuşan Dutlulu, yol sorununun tüm Akhisar genelinde mevcut olduğunu söyledi. 31 Mart’taki yerel seçimlerden sonra göreve geldikleri taktirde yapacakları ilk hizmetin Akhisar’daki tüm bozuk yolları onarmak ve yenilemek olduğunu vurgulayan Besim Dutlulu, “Bozuk yollar konusunda şikayetlerinizde sonuna kadar haklısınız. Bu konuda Akhisar genelinde vatandaşlarımızdan çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu yollar Akhisar’a yakışmıyor. Akhisar’daki bozuk yolları en kısa zamanda düzelteceğiz. Yapacağımız ilk hizmet bu olacak. Artık araçlarınız çukurlara girince zarar görmeyecek. Çünkü göreve geldiğimiz zaman Akhisarlıların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için bu yol srununu ortadan kaldıracağız” dedi. Haber Merkezi.