Millet İttifakı’nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu,  Merkez Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve çözüm yollarından bahsetti. 'Akhisar'a en iyi hizmeti getirmek için bu yola çıktık' diyen Dutlulu, esnaftan yoğun ilgi gördü. Esnaflar, Akhisar'a yeni ve genç bir belediye başkanının gelmesi gerektiğine vurgu yaparak, 31 Mart seçimlerinde Dutlulu’ya destek vereceklerini dile getirdiler.

Son 15 yıl içerisinde Akhisar’a hizmet ve yatırım yapılmadığını söyleyen çarşı esnafına hizmet sözü veren Besim Dutlulu, Akhisar’ın ve Akhisarlıların mutlu olması için çok çalışacağının altını çizdi. Sadece seçim sürecinde değil seçimden sonra da Akhisarlı vatandaşlarla sürekli temas halinde olacağını söyleyen Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ben de esnaf kökenli olduğum için esnafların sorunlarını iyi biliyorum. Bu sorunları ortadan kaldıracak çözüm yollarını da biliyorum. Bizim yönetimimizde esnafımızın yüzü gülecek. Esnafımızın ticari faaliyetlerini arttıracak girişimler yapacağız. Sürekli esnafımızla iletişim halinde olacak ve onların sorunlarına isteklerine hızlı bir şekilde yanıt vereceğiz. İnşallah sizlerin destekleriyle Akhisar daha mutlu, daha huzurlu ve ekonomik olarak daha canlı bir yer haline gelecek.”

Ziyarette hazır bulunan Millet İttifakı’nın Akhisar Belediyesi Meclis Üyeleri de esnafın sorunlarını dinleyerek notlar aldı ve Akhisar için oluşturdukları projeler hakkında bilgiler verdiler. Manisa genelinde yayın yapan ETV televizyonu da Besim Dutlulu ile röportaj yaparak Akhisar için oluşturduğu projeler hakkında bilgiler aldı.