Akhisarpress.com - Manisa Kırmızı Et Üreticileri Birliği (KETBİR) başkanı Doğan Ensivri tarafından Gülbaz-ı Ziyafette iftar yemeği düzenlendi.

Manisa Kırmızı Et Üreticileri Birliği başkanı Doğan Ensivri’nin düzenlediği iftar yemeğine Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi eski Milletvekilleri, Akhisar Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

İftar sonrası konuklara teşekkür eden Doğan Ensivri konuşmasını yapmak üzere yerini Manisa belediye başkanı Cengiz Ergün’e bıraktı.

Yeni yasa gereği Manisa’nın büyükşehir olduğunu ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün; “Manisa belediyesi olarak bu akşam hizmetlerimizi anlatmak istemiyorum. Zaten websitemizde hepsi var. Bundan sonra seçim süreci kapsamında bunları anlatacağız göreceğiz. Halkımızın da takdir edeceğine inanıyoruz. Son günlerde Manisa Belediyesini ve şahsıma karşı konuşmalar oldu.

Siyaset artık bir şekilde startını verdi. Herkes artık sahada, bunlar olacaktır söylenecektir. Ancak yalan ve karalama yönünde siyasetin olmaması gerektiğine inanıyorum. Bu kadar yapılan iş varken, bu kadar hizmet vatandaşa götürülmüşken son 3 sene içinde yüze yakın proje yapılmışken son olarak ismini Alparslan Türkeş adını verdiğimiz kavşak projesi için eleştiriler ve propagandalar yapılıyor. Önce onlara şunu söylemek lazım Manisa ve Turgutlu arasındaki yolu 10 senedir niye bitiremediniz. Bizden önce 5 yıl süre içinde neden bitiremediniz. İzmir tünelinin 2014 yılında hizmete açacağınızı söylediniz ancak bugün gelinen noktada 2016’ya 2 yıl daha uzatma noktasına gittiniz. Bunları niye dillendirmiyorsunuz da yarından sonra kavşağımızın asfaltlaması bitiyor. Açılışını bayram öncesinde gerçekleştireceğiz. Resmi açılışı bayram sonrasında diğer detayları 15 güne kadar bitecek. Bunları görmemezlikten gelenleri Allah’a havale ediyorum. Halkımız bunların değerlendirmesi yapacaktır. Manisa değişiyor, bundan sonra daha da değişecek.” Diye konuştu.