Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’e Akhisar sunumu gerçekleştirdi.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Haller Şube Müdürü Ferda Türker ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 

Akhisar Koordinatörlüğü’ne Tam Not
           
Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, ilçede gerçekleştirilen hizmetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda Akhisar’ın ekonomisi, demografik özellikleri, ve Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanına dahil olan hizmet birimlerinin kaydettiği aşamalar hakkında bilgi verdi. Sunumla ilgili memnuniyetlerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “İlçelere ziyaretlerimizde Belediye Başkanlarımızdan da böyle sunumlar istiyoruz. Çünkü yerel yöneticiler ilçenin dokusuna hakim oldukları için, ilçenin eksikliklerini daha iyi tespit edebilirler. Bu eksiklikleri gidermek, ve ilçeleri geliştirmek de bizim görevimiz” dedi.