Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor “Taraftar Kart” sponsoru Denizbank tarafından, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolculara tanıtım yemeği verildi.

Ziyafet Restaurant’da düzenlenen yemeğe Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve Denizbank Akhisar Şube Müdürü Ahmet Karaman, Denizbank Batı Anadolu Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Faik Kıvanç Barkurt, Denizbank Batı Anadolu Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, teknik heyet ve futbolcular ile Denizbank şube personeli katıldı.

Yemek öncesinde Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yemekte bulunan teknik heyet ve futbolculara bölgede ilk olma özelliğine sahip Akhisar Belediyespor Bonus Kartları da teslim edildi.

Denizbank Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Akhisar Belediyespor Bonus Kart tanıtım konuşmasında Ege Bölgesinde bir Anadolu Kulübüyle yapılan Bonus özellikli ilk taraftar kart projesini Ege’nin tek Süper Lig temsilcisi olan Akhisar Belediyespor ile yapılmasından mutluluk duyduklarını belirterek; “Akhisarlılar artık yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine doğrudan gelir katkısında bulunacaklardır. Amacımız bu güzide kulübümüze uzun vadede sürekli gelir desteği sağlayarak kulübün gelişiminde ve başarılarına katkıda bulunmaktır.” Dedi.

Denizbank Akhisar Şube Müdür Ahmet Karaman’da konuşmasında; “Akhisar Belediyespor Bonus Kart projesi kapsamında kart başvurularını almaya 31 Ocak’taki Akhisar Alışveriş festivalinde “Akhisar’ın Bonusu” sloganı ile start verdiklerini ve henüz 1 ayı bile doldurmadan kart sayısını Bin 500 adedin üzerine çıkardıklarını söyledi. Bu sayının ve kullanım oranının hızlı artmasını beklediklerini belirten Karaman; “Akhisar Belediyespor bonus kartını kullanan taraftarımız ve tüm ilçe halkımız bu kart ile yapacakları alışverişlerinde birçok anlaşmalı yerel üye işyerlerimizde kartımız ile yapacakları ödeme anında çeşitli oranlarda indirimleri anında elde edereken, ilçemiz kulübüne de kazandırmış olacaklardır. Akhisar Belediyespor Bonus Kartla taraftarımız ayrıca bonus kart özelliğine sahip bu kartımız ile Türkiye’nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus’un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilmekte ve birçok ayrıcalığa sahip olmaktadır.” Dedi.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’de başarılı çalışmalarından dolayı Denizbank’a teşekkür ederek, amacımız Akhisar Belediyespor’u her kesimin yakından tanıyacağı bir marka haline getirmek. Denizbank’ta önemli bir marka. Biz önemli bir işbirliği yapıyoruz. Kart sayımızın kısa vadede 5 binin üzerine çıkacağına inanıyoruz. Kendilerine kulübümüze gösterdikleri ilgiden ve bu yemek organizasyonundan dolayı teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.