Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarına devam eden Mevcut Başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu siyasi parti ziyaretlerini Demokrat Parti Akhisar İlçe Teşkilatını ziyaret ederek sonlandırdı.

Geçtiğimiz akşam Milliyetçi Hareket Partisinde çeşitli açıklamalar yapan Mehmet Ali Erdayıoğlu, Demokrat Parti’de de mesajlarını yeniledi.

Enis Sıdan, “Erdayıoğlu Doğru Seçim”

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanı sıra Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun kişisel başarısını dile getirerek desteklerini dile getiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Enis Sıdan, “ 3 Dönemdir Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık yapan ve 4. döneme de aday olan Mehmet Ali Erdayıoğlu Akhisar’da bir fiil yürütüyor. Sizlerde onun etrafında toplanarak bir davaya sahip çıkıyorsunuz. Tabiî ki demokrasinin gereği çok adayın olduğu yerde berekette olur harekette olur. Ama laikini bulmak ve laik olana emaneti teslim etmek bizim görevimiz ve üslubumuzudur. Gördüğüm kadarı ile hepinizi tanıyorum ve sevdiğimizi kişilersiniz. Öncelikle hepinize Mehmet Ali Erdayıoğlu Başkanlığında toplandığınız için teşekkür ve tebrik ediyorum.

Umarın bu sözlerim sizlere bir mesaj veriyordur.” Diyerek Erdayıoğlu’na verdiği desteği dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisinin de kendilerini desteklediklerini dile getiren Erdayıoğlu, “ Başkanımızın bu güzel konuşması için ne desem bilmiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi burada da söylüyorum. Biz bu seçimi kazanacağız. Çünkü diğer her iki aday ile de görüştüm. Kendilerine Akhisar’a kakıda bulunacakları bir projelerinin olup olmadığını sordum. Bir projeleri olmadıklarını belirttiler. Ancak bizim bir çok projemiz var. İnşallah sizlerinde destekleri ile biz bu seçimi kazanırız ve Akhisar’ımıza değer katmaya devam ederiz.” Dedi.