Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kuruluy Başkanı Emin Demirci önümzdeki Borsa Seçimlerine tekrar aday olacağını açıkladı.


Akhisar Ticaret Borsa başkanı Emin Demirci ve Yeni yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bilen, Alper Alhat, Şerafettin Alkın, Ali Bulanık, İbrahim Arslan, Mustafa Yıldırım ve İsmail Çoker ile birlikte toplantı salonunda gerçekşeştirdiği basın açıklaması ile adaylığını açıkladı.

Borsa Başkanı Demirci açıklamasında, "Demirci; 5174 sayılı Türkiye Odalar Borsalar Birliği kanunun 84. Maddesi gereğince Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken oda ve borsaların organ seçimlerinin 2013 yılının Şubat ayında başlayıp Mart ayında tamamlanması şeklinde Bakanlar Kurulu kararı 04.06.2012 tarih 2012/3237 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır.

Borsamızda meslek komiteleri mevcut olmayıp, 14 Ocakta İlçe seçim kuruluna yapılan müracaat neticesinde Akhisar Ticaret Borsası Meclis asil ve Yedek üye seçimi 17 Şubat 2013 Pazar günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında Borsamız hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Seçmen listeleri ve diğer hususlar borsamız ilan panosunda, yerel gazetede ilan edilmiş ve Belediye hoparlöründen anons edilmiştir. Ayrıca üyelerimize ait bilgilere Borsamız internet sitesinden ulaşıla bilir. Bizim dileğimiz bu seçimlerin şeffaf, adil ve demokratik olmasıdır. Bu konuda tarafsızlık ilkemiz esastır ve Yönetimimiz ve Borsa personelimiz en iyi şekilde hizmet vermeye hazırdır.

Biz Yönetim olarak tekrar göreve talibiz eğer üyelerimiz bu görevi bize tekrar verirse Akhisar’da bir pirina fabrikası, lisanslı depoculuk tesisi ve ayrıca şu an proje onay aşamasında olan sofralık zeytin işletmelerinin atık sularını arıtmak için arıtma tesisi yapımı için çalışacağız. Akhisar’ımızın zeytin varlığını ve tüm güzelliklerini tanıtmak amaçlı düzenlediğimiz ve meyvelerini almaya başladığımız “ Zeytin Hasat Şenliklerimizin organizasyonlarına devam edeceğiz. Borsa Yönetimine talip olmayı düşünen diğer arkadaşlara da başarılar diler, seçimin, başta şehrimiz olmak üzere ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.