Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün için Akhisar’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu:

"Değerli kardeşlerim şu anda musallada çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Tabi Hakan kardeşimizle uzun bir kardeşliğimiz var. Bu kardeşliğimiz hep güçlenerek devam etti. Güçlenerek bugünlere geldik, şimdi de buradan ayrı bir duamız var. "

HAKAN FÜZÜN KİMDİR?

Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Füzün geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hakan Hilmi Füzün 56 yaşındaydı. 3 çocuk babasıydı.

'HAKAN SEN DE BİZE HAKKINI HELAL ET'

Cenaze töreninde duygusal bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, Füzün ile aralarında özel bir hukuk olduğuna değinerek şunları söyledi: "Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Hakan kardeşimize uzun bir kardeşliğimiz vardı. Bu hep güçlenerek devam etti, bugünlere geldi. Buradan ayrı bir duamız var. Sevgili habibinin sancağı altında bizleri bir araya getir. Aramızda özel bir hukuk da vardı. Her Kurban Bayramı'nda 'Bana vekalet ver illa sizin aileniz için kurban keseceğim' derdi. Son görüşmemiz böyle olmuştu. Hakan, sen de hakkını bize helal et."

KALP KRİZİ GEÇİRDİ, ANJİYO YAPILDI

Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Hakan Füzün, 21 Temmuz’da kalp krizi geçirdi. Manisa Şehir Hastanesi’nde kaldırılan evli, 3 çocuk babası Füzün, tedaviye alınıp, anjiyo yapıldı.

Füzün, ardından da İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Füzün, dün hayatını kaybetti.

CANLI YAYINLARI İZLE