Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu “Akhisar Belediye Başkanı Sayın Besim Dutlulu ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Sayın Umut Çavuş’un partimizin yeni hizmet binasına yaptığı ziyarette Akhisar’ın sorunlarını ve birlikte daha iyi nasıl hizmet edebileceğimizi konuştuk. Hemşerilerimizin daha yaşanılır bir kentte yaşayabilmeleri için el ele vererek, birlikte hizmet etmek için ortak akılla hareket etme yönünde önemli adımlar atmak için çalışmalara başlamayı kararlaştırdık. Geçmişte yaşanan sorunları ve yanlış anlaşılmaları bir kenara koyarak yeni bir sayfa açmak ve bu birlikteliği güçlendirerek sürdürme yönünde fikirlerimizi paylaştık.

Yaptığımız görüşmede makam, mevki, iş vb gibi beklentilerimizin olmadığını tek amacımızın kendimizin de içinde yaşadığımız kentin daha temiz, daha modern, daha çevreci, daha sosyal olması olduğunu belirttik.

Sayın Başkanların partimize yaptıkları nazik ziyaretten ötürü kendilerine partimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretle başlayan yeni dönemin kentimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanımız Umut Çavuş ve ilçe yönetimimiz ile birlikte, İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığımızın yeni parti binasını ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Mustafa Kındıroğlu ve yönetiminin misafiri olduk ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ittifakımız Akhisar'ımızda devam ediyor. Birlik ve beraberliğimizi yerelde ve genelde daha çok güçlendirecek, Akhisar’ımızı güzel bir geleceğe hep birlikte taşıyacağız" dedi.