Manisa Cansuyu İl Temsilcisi Fatih Akova  ve Akhisar İlçe temsilcisi  Erhan Çelik Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Akhisar Belediye Başkan  Yardımcısı Ekrem kayserili, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ve belediye Sosyal Yardım İşleri müdürü Seyyare Yapıcı’yı ziyaret ederek Cansuyu’nun Dünyada, Türkiye’de, Manisa’da   ve Akhisar’daki çalışmaları hakkında bilgiler  verdi. 

Ziyaretlerde konuşan Cansuyu Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova; “Cansuyu olarak gerek dünyeda gerek Türkiye’de gerekse bölgelerimizde hayırseverlerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir köprü görevi görüyoruz. Derneğimiz 2005 yılında Merhum Necmettin Erbakan tarafından kurularak hiçbir menfaat ve karşılık gözetmeksizin, sadece Allah'ın rızası beklenerek, yardım edilmesi gereken bir durumda deprem, sel baskınları, yurtdışında suyuları gibi daha bir çok hizmette yer almaktadır. Bizler bu görevde hiç bir maddi beklentimiz olmadan Manisa’mızın 17 ilçesinde temsilciliklerimiz ile birlikte bu hizmeti veriyoruz”.dedi. 

Gazeteci ve Cansuyu Manisa İl Temsilcisi  Akova “Akhisar’da gazeteci olan Erhan Çelik İlçe Temsilcimiz   ile  bu işi sürdürüyor ve güzel işlerde yaptığını yakından takip ediyoruz. İnşallah bundan böyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma da hep birlikte Akhisar’da güzel işler başaracağımıza inancımız tamdır. Bizlere vakitlerinizi ayırıp sizlerle tanışma ve çalışmalarımız hakında sizlere bilgi verme fırsatı verdiğinizden dolayı teşekkür ederiz”.dedi. Daha sonra Belediyeye geçerek Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Kayserili’yi ve zabıta Müdürü Mustafa Yıldırımız ziyaret eden Akova, “Akhisar’ımızda Cansuyu’nun hizmetlerini sürdüren İlçe Temsilcimiz Erhan Çelik’in ihtiyaç doğrultusunda araç temini konusunda desteklerinizi esirgemediğinizi biliyoruz. Bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı sizlerede teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi. 

Ekram Kayserili de Akhisar Belediyesinin göreve geldiğinden bu yana hizmetlerinden bahsederek; “Bizler burada vatandaşımızın her türlü sıkıntısı için buradayız bu güne kadar hiç bir vatandaşımızın işini görmemezlik yapmadık yapmayız da . Bizim de sizler gibi hizmetlerimiz var göreve geldğiğimizde belediyemiz bünyesinde kurduğumuz sosyal yardım işleri müdürlüğümüzde bu görevleri sürdürüyor. Sizlere de yapmış olduğunuz ve yapacağınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.” dedi