Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar’da ikamet eden Mahmut Cücük ve Kamil Çağan’ın yüzünü güldürdü. Engelli vatandaşlar Cücük ve Kamil’e Büyükşehir Belediyesi tarafından akülü sandalye armağan edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların umudu olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olan engelli vatandaşların hayatlarını daha kolay yaşayabilmeleri amacıyla tüm imkanlarını kullanarak onların toplumsal hayata adapte olmalarını sağlıyor. Bu kapsamda Akhisar’da ikamet eden Mahmut Cücük ve Kamil Çağan’a tekerlekli sandalyeleri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ve Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri tarafından teslim edildi.

Akülü sandalye için teşekkür eden Kamil Çağan, “Allah Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü başımızdan eksik etmesin. Büyükşehir Belediyesi arkadaşlarımıza akülü sandalye veriyor diye uzun zamandır duyuyordum. Bende başvuru yaptım. Talebimize hemen yanıt geldi. Çok mutluyum. Allah razı olsun” diye konuştu. Çağan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verilmek üzere Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’ye çiçek hediye etti.