Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar ilçesinde Atatürk, Sindelli, Erdelli ve Sarıçalı Mahallesi’nde yaptığı hizmetler mahalle muhtarları ve bölge halkını memnun etti. Mahalle muhtarları asfaltlamadan kilit parkeye, ilaçlamadan mezarlık temizliğine kadar yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında hayata geçirilen hizmetler mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından tam not aldı. Bu kapsamda Akhisar İlçesi Atatürk, Sindelli, Erdelli ve Sarıçalı Mahalle muhtarları ve bölge halkı Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallerinde gerçekleştirilen çalışmalardan övgüyle bahsetti.

Erdelli de Büyükşehir’den Memnun

17 yıldır Erdelli Mahallesi’nde muhtarlık yaptığını dile getiren Ahmet Gülhan, muhtarlığı boyunca bir tek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet aldığını vurguladı. Gülhan, “Yollarımız çamur içindeydi. Bütün köyümüz Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşendi. Yaşadığımız her hangi bir sıkıntı hızla çözülüyor. Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz” dedi. Erdelli Mahalle sakini Halit Yahşi ise, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsederek, “Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunuz. Mahallemizde tüm hizmetleri yerine getiriyor” dedi. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini dile getiren bir başka mahalle sakini Mehmet Ali Taşkın da, “Mahallemiz çiçek gibi oldu. Hizmetler çok güzel”  diye konuştu.

Atatürk Mahallesi’nde Asfalt Sevinci

Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel ise, mahallelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Bozel, “Bu yolumuz uzun yıllardır mahallemiz için büyük sorundu. Yapılan asfaltlama çalışmasıyla bu sorun çözüldü. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmadan çok memnunuz” ifadelerinde bulundu.

Sindelli’den Başkan Ergün’e Teşekkür

Sindelli Mahalle Muhtarı Cavit Güder de, ilaçlamadan kilit parkeye kadar, mahallerinde yapılan çalışmalardan övgüyle bahsetti. Güder, “Büyükşehir Belediyesi’nin mahallemize katkısı çok oldu. Bu kapsamda mahallemizin mezarlığının düzenlenmesi, yürüyüş yollarının yapılması, kilit parke döşemeleri, ilaçlama çalışmasının düzenli yapılması gibi hizmetleri bizleri mutlu etti. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle başkanımıza ve emeği geçenlere mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.
Hizmetler yağmur gibi geliyor

Sarıçalı Mahalle Muhtarı Ünal Ateş ise mahallerinde hizmetlerin yağmur gibi geldiğini belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde mezarlığımızın temizliği yapıldı. Bunun yanı sıra mezarlık yolumuz bozuktu. Bununla ilgili de bir talepte bulunduk. Kısa süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bu yolda yapıldı. Ardından mahallemizde talep ettiğimiz bir yolda daha asfaltlama çalışması yapıldı. Mahallemizde içme suyunun kötü olması nedeniyle birçok çalışma gerçekleştirildi. Son olarak mahallemize arıtıcı kurdular. Camimizin aydınlatması gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra mahallemizde evlerin dış cephelerinde boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Hizmetler mahallemize yağmur gibi geliyor. Büyükşehir’in daha yeni kurulmasına rağmen alınan bu kadar hizmet nedeniyle çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.