Manisa Büyükşehir Belediye meclis toplantısı, Salihli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Salihli Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Salihlilere müjde verdi. Salihli’ye Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan gençlik merkezi de oy birliğiyle kabul edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, Kültür Merkezi Meclis Salonu’nun tadilatta olması nedeniyle Salihli Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığındaki toplantıda Başkan Ergün, Salihli’nin konuğu olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Başkan Ergün, “ Meclis salonumuz tadilata girdi. Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda da Büyükşehir Meclisini Salihli’de yapmaktan dolayı çok mutlu olacaklarını söyledi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Ayrıca partilerin grup başkan vekilleri de Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya kendilerini misafir ettiklerinden dolayı teşekkür etti. 

Salihli’ye Elimiz Boş Gelmedik

Meclis toplantısında Salihli’ye yapılması planlanan gençlik merkezi gündeme geldi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “ Salihli’ye hoş geldiniz. Sizleri ağırlamaktan dolayı mutlu oldum. 7 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Stadın içinde 7 bin metrekare alan içinde bir gençlik merkezi yapılmasıydı. Büyükşehirle birlikte çalışmamız olmuştu. Geçtiğimiz ay imarda değerlendirildi. Raporu okuduğumda oy birliğiyle Salihli’ye kazandırılması bizim için çok anlamlı. İmar komisyonuna ve Salihli halkı adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Salihli’ye gençlik merkezi yapılmamış. Büyükşehrimizin yapacağı bir gençlik merkezi ve stat içinde ikinci bir gençlik merkezinin gerekli işlemlerini tamamlamak üzereyiz. Böyle bir olayı kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. MHP’li Mehmet Palabıyık da yapılması planlanan gençlik merkezi yerini incelediklerini belirterek, güzel bir proje olacağını söyledi. Konuşmaların ardından CHP grubunun ret oylarına karşı, MHP ve AK Parti grubunun oylarıyla belirlenen arsaya gençlik merkezi yapılması kabul edildi. Başkan Ergün, Salihli’ye hayırlı olmasını dileyerek, “ Buraya elimiz boş gelmedik. Meclisimizi burada yaptık, yine Salihlilere müjdeli haberimizi verdik. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da Salihli halkı adına Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine teşekkür etti.