Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve Daire Sorumluları birlikte Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel'i ziyaret etti.

Eryüksel ‘Her kesiminin el birliğiyle takımına destek olmasının çok önemli bir faktörü olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ziyarette yaptığı konuşmada; "Şehrimizi temsil etme noktasında spor önemli bir etken olur düşüncesiyle arkadaşlarımızla bu işin peşinden koşuyoruz. Bu yolda kenetlenerek el birliğiyle hak ettiğimiz yere ulaşmak istiyoruz.  Hocamızın, futbolcularımızın, teknik ekibimizin disiplinli ve dayanışma içersin de çalışmalarının sonucunda alınan başarının göstergesidir dedi  ,” Bizleri ziyaret eden Doğan Ensivri’ye ve Daire Sorumlularına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ardından Konuşan Doğan Ensivri “Akhisar Belediyespor ‘un başarısıyla gurur duyuyoruz. Her yerde Akhisar Belediyespor övgü ile konuşuluyor olması Akhisarlı olarak mutlu oluyor gurur duyuyoruz. Her zaman Akhisar Belediye sporun destekleyicisi olacağız.” Dedi.

Ziyaret sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri Akhisar Belediyespor Kulup Başkanı Hüseyin Eryüksel Çiçek takdim etti.