Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akhisar ilçesinde fırın ve pide üretimi yapan fırınlarda denetim yaptı.

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine gerçekleştirilen denetimlerde işyeri çalışma ruhsatı, fiyat tarifeleri ve hijyenik koşullara uygun şekilde üretim yapan işletmelere teşekkür edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Akhisar ilçesinde yaşayan vatandaşların şikayetleri üzerine ilçede faaliyet gösteren fırınlarda denetim yaptı. 25 ve 26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerin işyeri çalışma ruhsatları ve fiyat tarifelerinin görünecek şekilde asılıp asılmadığı kontrol edildi. Ayrıca hijyen koşullarına uygun üretim yapılıp yapılmadığının da denetlendiği çalışma ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Yaptığımız kontrollerde ciddi bir olumsuzluğa rastlamadık. Bu nedenle Akhisar ilçemizdeki tüm fırıncı esnafına, halkımıza hijyenik şartlarda hizmet vermesi nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. Yaklaşık 30 adet işletmenin denetlendiği kontrollerin bundan sonra da devam edeceği belirtildi.